meer zoekopties
Postproductie

Abdullah Baoudi

Abdullah Baoudi

acteur

[adresgegevens alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers]

email
http://nl.wikipedia.org/wiki/Abdullah_El_Baoudi

PROFIEL Abdullah Baoudi

acteur



recente filmografie

Film:

2012 Hemel in between
2009 Het mysterie van de volle maan (Short) - Mailman
2009 Lover of Loser - Jamy
2007 Hemel boven Holland (Short)
2007 Color me bad - Karim

Televisie:

2012 De Overloper - Ibi
2010 Deadline - Dyran
2008 Hitte/Harara - Habib
2008 Moes - Hafid
2006 - 2007 Van Speijk - Hafid Ouassu
2006 Fok jou! - Khalid
2004 Dunya & Desie - Zoef's friend

Voornamelijk werkzaam in

Drama, Korte film, Theater / Stage

Ervaringscategorieen

Ik heb relevante ervaring in de categorien:

acteur (man) (hoofdvak)
model (man)
trainings acteur/actrice

MEDIA

Geen fotos ingevoerd door deze persoon.

CV

talenkennis

Nederlands/Engels/Arabisch/Frans

rijbewijs

nee

PRODUCTIES

Geen producties ingevoerd door deze persoon.

EQUIPMENT